Kies uit de sportactiviteiten van de tabel aan de linkerkant volgens uw budget.

Mogelijkheid van wandelen in de bomen, abseilen en klimmen, kajakken, oriëntatie met kaart en kompas, ondergrondse activiteit. CapNature heeft ook de mogelijkheid om de gekozen activiteit te koppelen met een programma  "Heritage and Memory ", in samenwerking met Tout lien externe s’ouvre dans un nouvel onglet ou une nouvelle fenêtre."het hart van de leisteen".
U heeft de mogelijkheid om een volledige dag door te brengen op onze site van de Morépire.
Groene ruimten voor picknick of behandeld in geval van norse weer.

Dag van de activiteiten voor schoolklassen vanaf 8-10 jaar.

Je bent een middelbare school, "rétho" of universiteit, wil je naar "groen" voor een midweek of een week en het versterken van uw klas?

Wij verzorgen uw sportieve activiteiten en laten het aan onze partner Camping Bertrix over om u te verwelkomen voor de maaltijden, de Dodo en de dag daarna.

Onze gemeenschappelijke doelen: de dynamiek van de groep, respect en accepteer de verschillen om het een kracht te maken en de klasse te versterken. Voor de jongste, leer onafhankelijkheid, leren improviseren, leren om verantwoordelijkheid te nemen.

Ontdek onze voorkeurstarieven voor scholen, of u nu een kleine klas of een grotere groep studenten bent."Se réunir est un début, rester ensemble est un progrès, travailler ensemble est la réussite."
Henri Ford